Lunagymnasiet erbjuder en anpassad miljö där eleverna har möjlighet att påverka både arbetssätt och programinnehåll i utbildningen. Tillsammans med eleverna skapas en kreativ och omsorgsfullt anpassad gymnasiemiljö där eleverna förbereds för framtiden. Individen är i fokus och för de elever som är intresserade finns det möjlighet att ansöka till vårt internat – Luna Ungdomsboende.

Inspirerande miljö

Lunagymnasiet strävar efter en studiemiljö som ska kännas lugn, trygg och inspirerande. Lokalerna är personligt inredda och den tekniska utrustningen ska spegla verksamhetens behov och underlätta vid inlärning och kunskapsförmedlande. Vi arbetar med tydliggörande kommunikation och skapar tillsammans en fungerande studiemiljö för att eleverna ska kunna prestera och få goda studieresultat.