Utvecklingspedagogik finns i Stockholms län, från Kärrtorp (Stockholm) i söder till Norrtälje i norr.

Vill du veta exakt var vi finns? Klicka då på respektive stad eller stadsdel nedan för att komma till en karta.

Är du nyfiken på en eller flera av våra verksamheter, kontakta oss. Vi svarar gärna på dina frågor. Kontaktuppgifter finns på respektive verksamhets hemsida.

SKOLOR

Norrtälje: Balder Förskola –> för barn med olika funktionsnedsättningar

Grund- och grundsärskolor
Bromma: Lunaskolan Bromma –> grund- och grundsärskola för elever med diagnos inom autismspektrumtillstånd
Kärrtorp: Lunaskolan Södra –> grundskola för elever med diagnos inom autismspektrumtillstånd
Norrtälje: Balderskolan –> grundsärskola
Solna: Svedenskolan Bergshamra — > grund- och grundsärskola för elever med diagnos inom autismspektrumtillstånd

Gymnasiesärskola och gymnasieskolor
Lidingö: Lunagymnasiet –> för elever med neuropsykiatrisk diagnos
Norrtälje: Balderskolan –> gymnasiesärskola
Sollentuna: Häggviks Gymnasium –>  gymnasium för elever med autism samt gymnasiesärskola

OMSORGSVERKSAMHETER
Omsorgsverksamheterna riktar sig till barn, ungdomar och vuxna som omfattas av LSS, lag (1993:387) om stöd och service till vissa funktionshindrade. För mer detaljerad inriktning, se respektive hemsida.

Korttidstillsyn
Bromma: Luna Fritid Bromma